Tore Hansen, Oslo, Norge:

"Vi har brukt Aupairagent.dk da vi skulle ha vår nye au pair. Vi har en travel dag og ikke har tid og gå inn i alle reglene, og når vi skal gjøre hva. Karina har hjulpet i hele prosessen, og vi har hatt både en god og personlig service. Du kan alltid kontakte Karina hvis du har spørsmål, og vi er veldig fornøyd". 

Ilja Leo Lang, Lille Skensved, Danmark:

"Aupairagent.dk er den perfekte partner for familier som ønsker å minimere "den administrative byrden" i forbindelse med en au pair-søknad til de myndighetene. Karina er kunnskapsrik, nyttig, rask profesjonell og dyktig. I vårt tilfelle har hun hjulpet oss på en hyggelig og effektiv måte for å få søknaden til de danske myndighetene - merkbar på rekordtid! Takk igjen til Karina for sin gode jobb. Det har vært verdt alle pengene".

Ilja Leo Lang, far og nestleder

Maria O. Madsen, Nykøbing Falster, Danmark:

"Jeg vil gjerne anbefale Karina og Aupairagent.dk når som helst! Karina er veldig god til å lytte og forsto akkurat hva vi ønsket for et au pair. Vi hadde aldri hatt et au pair før, så alt var nytt - og å finne den riktige jenta som passet på familien vår, så vel som papirarbeid og søknadsprosess ville ha vært ganske ufattelig med mindre vi hadde Karina på vår side. I dag har vi den søteste au pairen! Du kan ringe Karina på tlf: 60668384. Hun svarer 24/7!"

Julie Kernan, Gentofte, Danmark:

"Jeg hadde tenkt på å få en au pair for en stund, men hadde ikke tid og fortjeneste for hele prosessen med å først finne en og deretter bli med i søknaden. Men så så jeg en anbefaling på en kommentar på en blogg som Karina kunne hjelpe. Etter at jeg har lest hennes nettside, kontakter jeg henne.

Det var et raskt svar, og jeg fant kort tid etter en søt jente gjennom henne. Så fortalte Karina meg hva og hva jeg skulle gjøre. Det var bare å gå til. Hun hjalp også med ekstra små ting til ambassaden, som måtte vurderes før søknaden ble godkjent".

Karina var alltid alltid søt og svært imøtekommende.
Jeg kan anbefale Karina! "

"