Au pair i utlandet

Er du ferdig med skolen og trenger sabbatsår? Og er du fersk på et eventyr i utlandet?

Da må du vurdere å bli au pair. Vi kan hjelpe deg til flere forskjellige destinasjoner.

Enten du vil bli au pair i Sør-Europa, eller drømme om litt mer eksotiske destinasjoner, som Australia, USA eller Kina, kan vi hjelpe deg med å oppfylle au pair-drømmen. Vi samarbeider med flere andre au pair-byråer globalt, og det gir deg den beste muligheten til å finne en god familie, akkurat i det landet du ønsker.

Au pair betyr på "like fot" og er en kulturell utveksling. Som au pair bor du med en lokal vertsfamilie i en avtalt periode, og som navnet selv antyder, er du en del av familien "på lik linje med" de andre medlemmene. Som au pair hjelper du vertsfamilien med å ta seg av barn, og har noen innenlandske plikter (regler og antall timer varierer i de forskjellige landene, og er blant annet involvert i å bestemme hvilke arbeidsoppgaver du kan utføre og hvor mange timer du må jobbe daglig). Til gjengjeld får du lommepenger samt gratis kost og losji. Samtidig, på høytider og ferier, har du muligheten til å utforske andre deler av landet enn den delen du bor i. Det er en unik mulighet til både å bli flinke til språket, få vennskap og opplevelser for livet, og ikke minst utvide ditt horisont. Du lærer å stå på egne ben og ha mange gode opplevelser å ta med deg hjem i ryggsekken din.

Når du reiser som au pair med aupairagent.dk, kan du være sikker på at vi har ditt velvære og dine interesser i bakhodet. Vi forbereder deg på den beste måten for ditt au pair-opphold, og du kan alltid kontakte oss hvis du har spørsmål eller lignende. Vi er her for å hjelpe deg, og vi hjelper deg hele veien. Det at vi samarbeider med andre au pair-byråer globalt, som tar seg av familien på den andre siden av bordet, er din garanti for at du havner i en god vertsfamilie med ordnede forhold.

Pris for å søke som au pair i utlandet.

Prisen for å søke som au pair i utlandet varierer, avhengig av hvor du vil reise i verden.

Au pair i EU:

1.500, - DKK. i starten av søknaden

1.500, - DKK ved match

Så hvis du er interessert i 6-12 måneders opphold som au pair i utlandet, kan du kontakte oss i dag for å høre mer. Ellers kan du fylle ut søknadsskjemaet her:

Søk her Au pair i USA:

2.500,- DKKved starten av søknaden

2.500,- DKKetter ambassadebesøk

Ekstra kostnad: Visa- og SEVIS-avgift.

Gebyret er delt inn i to avdrag, ettersom prosessen er annerledes og det er flere krav til deg som søker.

Se mer om kravene her:

  1. Au pairer som ønsker å komme til en familie med spedbarn må ha min. 200 timers erfaring med omsorg for barn under 2 år før ankomst til USA for å være kvalifisert.
  2. Au pairer har ikke lov til å ta vare på barn under 3 måneder.
  3. Au pairer som ikke er kvalifisert for, eller ikke er interessert i å ta vare på barn under 2 år, må ha min. 6 måneder eller 200 timers erfaring med omsorg for barn over 2 år, for å kvalifisere for programmet. Opplevelsen kan være barnevakt, arbeid på skole, barnehage, tidligere au pair-erfaring eller lignende. Alle opplevelser må dokumenteres ved søknad med 2 referanser. I tillegg må du legge ved en anbefaling fra noen som kjenner deg godt og kan fortelle deg hvordan du er som person.
  4. Du må også ha gode engelskferdigheter.
  5. Du må kunne være au pair i USA i en periode på 12 måneder. Vi må be om referanser og anbefalinger fra familiene eller arbeidsgiverne du har hatt. Referansene kan ikke komme fra familiemedlemmer, og de må inneholde en liste over alder, antall barn du har tatt vare på og år / dato og hvilke spesifikke oppgaver du har hatt.

Hva betaler vertsfamilien:

Det kan variere litt avhengig av hvilket land du velger, men som regel må vertsfamilien betale følgende:

  • Flybillett (til New York- USA) - første destinasjon New Haven, CT og deretter videre med innenriksfly for familien
  • Introduksjonskurs / trening ved Au pair-byrået i New Haven, CT.
  • Forsikring (USA og destinasjoner utenfor EU)

Lommepenger (prisen varierer avhengig av destinasjon og program) Kost og losji

Du kan søke om å bli au pair i USA her

19 år gamle Mathilde dro ut som au pair, og forteller her:

"Jeg har vært au pair i Barcelona, ​​og reist med Aupairagent.dk :) -Det var vanskelig å finne en god familie. Gjennom hele prosessen hadde jeg Karina på sidelinjen, og jeg var ikke i tvil om at hun" passet " på meg. Jeg hadde noen gode opplevelser i Barcelona, ​​og elsket å bo i et annet land og oppleve kulturen deres. Jeg fant noen grupper på Facebook for au pairer i Barcelona, ​​så det var også enkelt å komme i kontakt med andre, og få gode vennskap med mennesker fra hele verden. Min erfaring med familien var ok, jeg lærte mye om meg selv og forskjellene der i samfunnet vårt. Og at livet ikke alltid kan være en dans på roser ;-) - men når det var vanskelig kunne jeg lett komme i kontakt med Karina. Jeg vil anbefale andre å reise med Aupairagent.dk, og jeg håper du har en like stor opplevelse i verden som meg. - Jeg er klar for en ny opplevelse, og Karina prøver hardt på å finne en ny familie for meg ”.

-Mathilde Markmann.

"