Finn en au pair

Hvordan søker jeg på au pair/finner jeg et au pair ?

Finn en au pair:

Det er mange muligheter for å finne au pairer i dag, da det er stor interesse blant søkere som ønsker at komme til Norge. Men det kan være mye papirarbeid og flere fallgruver i au pair -søknad prosessen, og her kan det være hensiktsmessig å få hjelp fra noen som spesialiserer seg.

Mange familier har veldig travelt i hverdagen, og en au pair søknad krever mye arbeid og en masse regler å gjøre seg kjent med, og det kan være en god idé å kjøpe hjelp.

Hvordan finner jeg et au pair/hvordan søker jeg på au pair?

En mulighet er å bruke Aupairagent.dk, hvor vi kan håndtere søknads processen fra start til slutt. Dette inkluderer både guide og gjennomføring av søknaden, kontakt med ambassaden, og i tillegg er vi tilgjengelige med instruksjoner om alle involverte ting i prosessen. Selvfølgelig finner vi også de beste au pair-kandidatene som passer best for familien din, og bringer deg i kontakt med hverandre. Og har Dere spørsmål etterpå eller utfordringer, da kan Dere altid kontakte oss. Vi er her for at hjelpe deg, når du søker en au pair.

3 gode grunner til å få et au pair

1. Familien får hjelp av au pair til å ta vare på barn (kanskje for å plukke opp og gå tilbake til skolen og barnehage) Det kan ofte være vanskelig å finne tid til både arbeid og barn, så hvis du ønsker å sørge for at det alltid er noen hjemme når du trenger det så er det åpenbart å ha en au pair innkvartering. En au pair fungerer godt nok bare noen få timer om dagen, men jeg kan godt organisere en tidsplan som gjør det henger sammen slik at au pair for å passe barna når det trengs.

2. Familien får hjelp til flere ting i huset. Noen ganger kan det også være vanskelig å finne tid til matlaging, og en au pair kan også typisk komme med hjelp. Mange au pairer spesielt fra Asia koker deilig og sunn mat, og ønsker å dele sin matkultur. Så bare dra nytte av det. Andre fordeler kan være rengjøring og generell husholdning.

3. Kulturutveksling mellom au pair og familie. Du får et veldig godt vennskap, og det inkluderer innsikt i hverandres kulturer. En au pair kommer alltid fra utlandet, så du vil under alle omstendigheter bli introdusert til noe nytt. Det samme gjelder for et au pair som alltid vil ha et unikt opphold i Norge og bli kjent med en vanlig norsk familie. Og det språklige er definitivt ikke å glemme. At barna får muligheten til å lære engelsk og kanskje et språk mer, og au pairen får muligheten til å lære norsk. Det har alle fordeler for familien.

"