Au Pair i Norge: Vi tilbyr assistanse og service fra start til slutt

Hvordan søker jeg på au pair i Norge?

Å fylle ut en au pair søknad og kjøre processen gjennom krever ganske mye. Det er mange regler å følge, og dette er en tidkrevende prosess. Derfor tilbyr vi å gjøre meste for deg. Vi er fokusert på å holde deg konstant informert om hvordan det går. Og vi følger deg helt fra første kontakt til du har en godkjenning og au pair i familien din.

Vår erfaring forteller oss, at når du søker au pairer, får du det beste resultatet ved å ta deg tid til å finne den rette kandidaten og snakke med dem i et Skype-intervju. Mange familier i dag ønsker en au pair med erfaring og muligens allerede i Europa. Derfor ender de opp med å gå på kompromiss med de sanne ønsker og behov, og oppnår derfor ikke alltid den beste kampen. Derfor, når du søker au pair, anbefaler vi deg å ta den nødvendige tiden for å finne den rette kandidaten og gjøre det - ikke minst i god tid.

 

Vår tjeneste inkluderer:

1. Vi finner riktig au pair for deg som allerede er screenet og vi evaluerer kan godkjennes
2. Veiledning for å fullføre selve søknaden, og "trinn for trinn" guider vi deg i søknadsprosessen
3. Evt. flybillettkjøp
4. Inkludert 3 timers introduksjonskurs før avreise hvis du velger en av våre kandidater på Filippinene.
5. Vi har løpende kontakt med myndighetene og ambassader slik at vi kan følge opp regelmessig eller hvis det er spørsmål i prosessen.
Skulle au pairen ikke bli godkjent, vil vi finne en annen kandidat fri og vil kort sagt vite til det er en au pair i ditt hjem.

Laura Navarro, tidligere au pair:

"Du er en fremmed, og husk du ser etter de mest verdifulle i familien, nemlig barna."

"Fra begynnelsen, vær åpen for å komme til et fremmed land som  f.eks. Norge. Vær fleksibel og kommuniser på en vennlig måte. Du må være ansvarlig, se på tingets vinkler og følge husets regler for å få respekt og tillit, ærlig, tålmodig og responsiv. Å være au pair er det beste å høre på mitt råd. Det er en fin måte å lære, vokse og utvikle deg selv mens du opplever en helt ny verden. Gjør den største tilpasningen på deg selv fordi du kommer fra en helt annen kultur og en annen del av verden. "

"